265
Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste Fitopia leden, Fitopia familie,

Vandaag zijn we zes dagen gesloten...
We voelden het natuurlijk al enkele dagen aankomen, maar het is en blijft een enorme schok en enorm ingrijpend voor ons allemaal. Zo onwezenlijk, toch?!

In eerste instantie wensen we natuurlijk iedereen een goede gezondheid toe, dat het virus jullie en ons allemaal mag voorbijgaan. Of op z’n minst mild behandelen …

Het is onze missie om jullie te begeleiden naar een gezond, vitaal en evenwichtig leven. We doen dat in clubverband en ijveren naar een optimale familiale sfeer. En familie, die zorgt goed voor elkaar, toch?

Communicatie

Heb je vragen: je kan ons steeds bereiken via info@fitopia.be. We zullen tijdens de sluiting op regelmatige basis onze mailbox bekijken en beantwoorden.

Telefonisch zijn we momenteel niet bereikbaar.

Fitopia Online Family

Onze accommodatie is momenteel gesloten, maar we gaan jullie op afstand blijven begeleiden en inspireren!

We hebben de 'Fitopia Online Family' opgericht waarbij we jullie gaan voorzien van work-outs en lessen om thuis te bewegen en aan je gezondheid te werken.

Maak je keuze uit één van de vele online work-outs gemaakt door onze lesgevers:

  1. Covid19 Challenge: A killer Core-Ona workout met Mychal
  2. Yin & Vinyasa Yoga met Karen
  3. Korte work-out serie: elke training bestaat uit 9 oefeningen en duurt 30 minuten.  
  4. Intense work-out serie: elke training bestaat uit 12 oefeningen en duurt 50 minuten.
  5. 'Keep Calm', een energetisch, mentale work-out met Leen
  6. Crossbox WOD: Onze coaches zorgen dagelijks voor een nieuwe Crossbox Work-Out of the Day. Je kan deze volgen op Crossbox Facebook pagina.
  7. Meer en nieuwe work-outs volgen nog 😉🙌

Doe je een work-out mee of ben je zelf op een originele manier aan je gezondheid bezig? Laat het ons weten door ons te taggen en motiveer zo mee andere Fitopianen en vrienden!

Ga naar Fitopia Online Family

Lidmaatschap

We kregen ook al vragen wat er met het lidgeld gebeurt.
We begrijpen dit, want beseffen maar al te goed dat je lidmaatschapsbijdrage toch een hap uit je vrijetijdsbudget betekent. 

Daar staat tegenover dat een sluiting ook voor Fitopia verregaande gevolgen heeft. Ondanks dat een aantal kosten verminderen, blijven er toch heel wat vaste kosten doorlopen. Het is ook onze wens om onze medewerkers zo goed als mogelijk bij te staan, want ook voor hen is dit een catastrofe.

Gelukkig is Fitopia een stabiel bedrijf dat wel tegen een stootje kan, maar deze “crisis” kan wel een hypotheek leggen op onze plannen en toekomstige investeringen
.
Vandaar dat we jullie volgend voorstel willen doen:
 
Jullie kiezen zelf in welke mate jullie deze sluiting al dan niet wensen gecompenseerd te zien.

Vul het online formulier in en maak een keuze uit 3 mogelijkheden

Het is onze uiterste wens om hier als club én als 'familie' sterker uit te komen. Samen kunnen wij dat aan. #OneFitopiaFamily

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar. 
 
Met positieve groeten,
 
Yani, Chris en Erik
& het Fitopia team