Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is super proper, het personeel is fantastisch, wat moet de mens meer hebben.

Bron: Facebook  

Eric Goessens

Ging voor meer uitleg en kreeg een rondleiding. Ik voelde me heel welkom en niet bekeken wegens maatje meer en kom deze week nog langs om in te schrijven! Zumba, yoga, bodybalance, here I come!!!!

Bron: Facebook 

Evy Vermaeren

I love everything about it. Fitness area is well equipped, enough space even on busiest hours. Excellent coaches at the fitness! Big variety of groups lessons and last but not least - the wellness. A-ma-zing! 

Bron: Tripadvisor

Miss Parisatar

Zeer goede en grote club met een gevarieerd aanbod. Professioneel gerund en innovatief. Allen daarheen!

Bron: Google review

Jean Janssens


Gedreven door een passie voor fitness & aerobics werd Fitopia door huidige zaakvoerders Chris en Erik opgericht in 1994.  

Zij hadden een duidelijke missie voor ogen: het aanbieden van sportieve en gezonde vrijetijdsbesteding in een ontspannen en plezierige sfeer; zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Ze droomden van een gevarieerd sportaanbod,van een aangename accommodatie, van gepassioneerde medewerkers ... en van leden waarmee ze hun droom konden delen.

In 2004 ging Fitopia een stap verder in deze missie: "We wilden ons aanbod vervolmaken en onze leden een ‘compleet' goed gevoel bezorgen. Naast inspanning ook ontspanning bieden en bovendien zowel fysisch als mentaal op zoek gaan naar het juiste evenwicht."

Saunatopia, het grootste saunacentrum van Antwerpen werd gebouwd en de afdeling Betopia brengt een uitgebreid aanbod 'selfness' die zorgt voor de ondersteuning van persoonlijke en emotionele groei.

Fitopia kan zichzelf met trots een compleet wellness center noemen door de combinatie van sport, ontspanning en selfness op 1 locatie aan te bieden. Uniek in de BeNeLux!
 

Nog steeds dragen we onze missie hoog in het vaandel: ‘samen naar een gezond, vitaal en evenwichtig leven. Alles onder één dak, voor jong en oud, elke dag opnieuw!

Chris, Erik en het voltallige Fitopia team!