Overslaan en naar de inhoud gaan

YOGATOPIA

Maak gebruik van de grootste yoga studio in Zuid-Antwerpen. In combinatie met een professionele en gevarieerde begeleiding haal je zo het maximum uit jezelf.

  • Dé yoga studio in Edegem met het grootste aanbod Yoga stijlen in Zuid-Antwerpen
  • Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
  • Geniet van 8 diverse Yoga vormen
  • Gegeven door verschillende Yoga teachers. Allen met hun eigen aanpak en beleving. 

 

Ik wil meer informatie

Kijk welke vorm het best bij jou past

Yoga kan ontspannend zijn maar ook inspannend.

Laagdrempelig, maar ook uitdagend.

Bij Yoga gaat het om lichaamshouding, ademhaling, concentratie, meditatie, bewustzijn.

Elke yogavorm biedt iets anders. Flink zweten en een intensieve workout? Of wil je technische perfectie of lange intensieve poses? 

Bekijk hier het volledige aanbod

Yoga en slaapcoaching workshop met Karen

We nodigen voor deze workshop Slaapcoach Veerle De Cleyn uit die FIKA coaching opstartte. Alsook Karen Vanlangendonck, onze vaste waarde in Fitopia in het yogateacherteam. 

FIKA coaching staat voor onthaasten, tijd voor jezelf nemen, de goede dingen van het leven waarderen. De naam FIKA coaching, komt van de koffie-met-taart-pauze die in Zweden dagelijks op het werk gehouden wordt. Voor de Zweden staat FIKA echter voor veel meer dan een pauze en een leuke babbel. Het is een moment om na te denken over wat je aan het doen bent, om even op de rem te staan en tot jezelf te komen. Vaak ontstaan juist dan de beste ideeën.

Met een goede nachtrust voelen we ons energieker, vrolijker en zijn we beter in staat om ons te focussen overdag. Spanningen en verkeerde slaapgewoontes kunnen onze nachtrust echter verstoren.

We bekijken tijdens het eerste deel van de workshop hoe onze slaap werkt, wat slapen doet met ons lichaam, waarom de nacht de spiegel van de dag genoemd wordt en wat we kunnen doen als het slapen minder vlot gaat. Met praktische tips en oefeningen pakken we piekergedachten en onze slaaphygiëne aan.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit een heerlijke sessie yin yoga om ons helemaal tot rust te brengen.

Wanneer: zondag 18 oktober

Duur: 14u - 17u

Waar: Body & Mind zaal Fitopia

Prijs: 50 euro

Lesgeefster: Veerle De Cleyn & Karen Vanlangendonck

inschrijven

In de kijker